Boka en expert från Ungdomsbarometern till ert Almedalsprogram!

Även om sommaren fortfarande kan kännas avlägsen hör vi hur det tisslas och tasslas runt om i landet när planeringen drar igång inför Sveriges i särklass största politiska mötesplats: Almedalsveckan! Ungdomsbarometern kommer självklart att vara på plats!

Vill ni att någon av oss på Ungdomsbarometern ska delta i er debatt eller ert seminarium? Söker ni moderator? Vill ni ha hjälp att ta fram en rapport ni ska släppa under veckan? Eller skulle ni vilja ha stöd genom hela processen att utforma en spetsig, rolig och intresseväckande programpunkt? Tveka då inte att höra av er till oss!

Ungdomsbarometerns Almedalsdelegation består av rutinerade talare och experter inom sina respektive sakområden. Gemensamt för samtliga är ett brinnande intresse för att utveckla spännande möten och att diskutera insikter kopplade till samtiden och framtiden, ofta med ungas perspektiv i fokus.

 

BOKA EN EXPERT

Ulrik Simonsson

Bakgrund och expertområden

Ulrik är vd på Ungdomsbarometern och arbetar främst med utbildning, kompetensförsörjning och framtidsfrågor, både ur ett kommunikations- och policyutvecklingsperspektiv. Bland de ämnen som Ulrik brinner lite extra för märks bland annat gymnasieskolan, digitalisering och generationsklyftor, både på arbetsmarknaden och i samhället i stort. Ulrik har arbetat med ungdoms- och kompetensförsörjningsfrågor i drygt tio år, och har tidigare bland annat varit tf vd på Cosmos Communications och vd för Universum i Sydafrika.

Kontakt
ulrik@ungdomsbarometern.se
0735 270 272

 

Lovisa Sterner

Bakgrund och expertområden

Lovisa är expert inom kompetensförsörjning och livsstil på Ungdomsbarometern. Lovisa diskuterar gärna frågor som rör allt från hur arbetsgivare kan göra sig mer attraktiva och få unga medarbetare att utvecklas och trivas på jobbet, till frågor som rör unga människors kostvanor och konsumtionsbeteenden. Lovisa är i grunden beteendevetare och har tidigare erfarenheter från ungdomssajten Lunarstorm och rekryteringsföretaget Nova100 där hon bland annat var organisationskonsult och VD.

Kontakt
lovisa@ungdomsbarometern.se
0703 05 80 88

 

Anton Landehag

Bakgrund och expertområden

Anton är samhällspolitisk expert hos Ungdomsbarometern och arbetar främst med frågor som rör ungas inställning till samhällsfrågor, engagemang och arbetsmarknaden. Bland de områden som Anton arbetat mer med märks frågor som rör ungas träningsvanor, ungas inställning till arbetslivsfrågor och facket samt mer specifikt politiska analyser. Innan sin tid på Ungdomsbarometern arbetade Anton med Scouternas projektverksamhet samt var ordförande för Ungdom Mot Rasism.

Kontakt
anton@ungdomsbarometern.se
070-315 70 75Rebecka Prentell

Bakgrund och expertområden

Rebecka är specialiserad inom områden som rör ungas engagemang, organisering och levnadsvillkor. Hon djupdyker gärna i frågor som rör demokrati, bildning och arbetsmarknad. Rebecka kommer närmast från uppdraget som ordförande i LSU – Sveriges ungdomsorganisationer, och dessförinnan ordförande i Sverok – Spelhobbyförbundet. Rebecka projektleder Ungdomsbarometerns almedalsvecka och kan svara på allmänna frågor kopplade till Almedalsveckan.

Kontakt
rebecka@ungdomsbarometern.se
0707163700