Passion HR
– Medarbetaren i fokus

En stark och positiv medarbetarupplevelse är avgörande för många företags framgång och konkurrenskraft. Det innebär att man måste ha ett tydligt fokus på kulturfrågorna och på hur medarbetarna upplever sin anställningstid – redan från allra första kontakten med arbetsplatsen.

Årets Passion HR var en resa i högt tempo där man visade upp olika sätt att framgångsrikt stärka medarbetarupplevelsen. Man pratade om vikten av ett starkt ambassadörskap och fick inspireras av de som lyckats väldigt väl. Under dagen presenterades insikter om ungas förväntningar på arbetslivet, och hur olikheter i kombination med ett inkluderande ledarskap berikar medarbetarupplevelsen.

Eventet Passion HR anordnas årligen av Edge HR och är till för att inspirera, ingjuta mod och praktiskt påvisa hur HR-funktionen kan driva och förstärka det viktiga kulturarbetet på ett företag eller verksamhet. Man vill också lyfta den energi, kompetens och vilja som finns på HR avdelningar runt om i landet, och arbeta för att utveckla lönsamma och effektiva företag genom människor!

Lovisa Sterner, Ungdomsbarometern, var inbjuden paneldeltagare på temat ”framtidsspaning” och presenterade insikter kring vad den nya generationen kräver, och behöver, för att få en medarbetarupplevelse i världsklass – nu och i framtiden. I panelen deltog även Tommie Cau, vVD på Careereve, Joakim Karlsson, HR Tech & Innovation Manager på PwC samt Siri Wikander, Head of People and Culture på Hemfrid.

 

Läs mer om eventet: http://passionhr.se/
https://www.edgehr.se/kunskap/nyheter/arets-hr-team-utsett-pa-passion-hr/